Kräftor? Nej spindlar!

tism9
Kräftskiva?…vad är det undrar vi. Matte förklarar att man kan äta kräftor nu..som är djur med klor som kan nypas..aj det låter inte gott. Nej då kan vi tipsa om att spindlar är mycket godare, även en och annan fluga slinker med lätthet ner i magen…det vet vi. Matte vet också att flugor med lätthet slinker ner i magen för när hon cyklar fort och inte har stängt munnen ordentligt så får hon en sån liten gobit..mums säger vi.
tisb9
Det är bäst att hålla sig ren och fin..Efter maten är det så skönt att slappa lite, ta det lugnt. Kommer det en spindel förbi min nos…ja då är jag på hugget kan ni tro.
tis9
Jag tränar ofta på att fånga byten. Det är roligt för ibland får Viggo, Basse och Morris vara ”byte” , då gömmer jag mig så de inte ser mig och…sen är de fast! men mest tränar jag på leksakerna.
tisv9
Det är viktigt att spana på bytet. Då får man spärra upp ögonen ordentligt så man inte missar något litet kryp. Ibland händer ingenting där jag sitter på spaning, då blir jag lite trött och ser jag en skön soffa…då kan jag nog spana där i stället..jäääsp .Z..z..z..zzzzzz