Tio dagar med hantverk, dag 10

Här kommer äntligen den sista dagen i hantverksutmaningsserien!

Jessica som gör allt möjligt vackert (bland annat silversmide!) bjöd ju in mig att under tio dagar visa bilder på slöjd och hantverk som jag har gjort, och att varje dag bjuda in en vän att göra detsamma.

Om någon vän vill anta utmaningen går det fint!

Här är alltså sista dagen från mig — ett projekt som min mamma Karin och jag har arbetat med tillsammans när vi inte har kunnat ses.

Impulsen kom sig av att Henrietta (Henriettas Spinn & Garn) skickade med tre bonusnystan när jag beställde garn från henne.

När jag hade tittat på dem i några månader kom jag på att de skulle bli en utställd väst var. Min mamma fick dem tillsammans med de sista snuttarna, virkade dekorationer och sydde på dem.

Efter de här bilderna har vi gjort tre till i en annan kvalitet. De har inga namn än, och jag har inte skrivit ut beskrivningarna, så ett litet tag till ligger de hemma hos mig (jag måste räkna lite medan jag skriver). Sedan ska de få åka till någon som kan använda dem, kanske utanpå klänning, kanske utanpå tröja och byxor. Storleken är kanske 6–12 månader.

Det är alltid fint att göra saker tillsammans med min mamma! Och den som inte har henne att fråga kan säkert komma på någon annan. Tillsammansprojekt rekommenderas, kanske ännu mer nu!