Fina läsarbilder igen

Än har jag inte kommit på något bra system för att samla och sortera bilder av plagg som är stickade efter beskrivningarna härifrån bloggen (och Järbo Garns blogg) och publicera dem. Men de är så fina och inspirerande, så här kommer en rad till, lite på måfå!

Det här exemplaret av Baraettendanystanvästen har Gunilla stickat.

Ingalill har hittat beskrivningen till Femtimmarskoftan med bubbelränder.

Ann-Marie har stickat ett set med koftan Lilla tuffing och en sicksackhjälm — vill man göra likadant kan man sticka Formelhjälmen.

Inger har stickat Ragnhildvästen i två olika garner, så det blev två olika storlekar. Jag stickade den i Raggi och gjorde faktiskt flera olika storlekar, men såhär i efterhand är jag inte helt nöjd med proportionerna på allihop …

Inga-Lill har stickat Två systrars rätstickade omlottkofta (och gjort ett slags muddar med förkortade varv), Två trådändars lilla kofta (med rätstickat ok), Skånemössan (ur boken Garnglädje) och en mössa till.

Anita har stickat Femtimmarskoftan, Enochenhalvtimmesmössan, ett par blöjbyxor och ett par tubsockor.

Det var allt för idag — tack, alla ni som har delat med er av era bilder! Det finns många fler i mina mappar, men som sagt, jag måste komma på något sätt att hålla ordning på dem …