Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

2001 och inspiration

Av Posted on Inga taggar 1

Idag när jag hade tagit mig igenom inloggningen till den här bloggen möttes jag av en osannolik siffra: det fanns exakt 2000 inlägg på bloggen.

Och nu finns det alltså 2001!

Förra helgen var jag i Nederländerna med en väninna för att hälsa på en annan väninna. Vi hade bara en helg på oss att ses, så vi hade bestämt oss för att bo på ett vandrarhem nära havet och ta det så lugnt vi bara kunde för att hinna prata så mycket som möjligt om allt som vi behövde prata om och en del som kanske inte precis behövdes men som kunde vara roligt och bra ändå.

Det var ett otroligt bra beslut — jag fick så mycket inspiration på så många vis.

Titta bara hur fint det kan bli på en parkeringsplats!

Jag vill gärna tro att det är naturen själv som har bestämt vad som ska växa i de olika rundlarna, som är kanske tolv centimeter i diameter, men visst ser det nästan lite väl bra ut?

Vi tittar på en till …

Men jag ska inte ge mig på att formge trädgårdar — det räcker så bra med en kofta eller väst eller mössa då och då. Just idag åkte jag buss i över en timme enkel väg för att komma till Erikshjälpen Second Hand på Cypressvägen i Malmö, och på det viset kom jag en bit på en ny väst:

Hoppas att det kan bli en beskrivning ganska snart. Garnet hittade jag på Panduros rea när jag skulle köpa en akvarellpensel igår — det är Elise från Järbo, färg nummer 69208.

Tack alla ni som läser Ett varv till. Ni har antagligen inte läst 2000 inlägg, men jag är glad att många av er har blivit återkommande läsare och hör av er med idéer och annat. Ni som är här för första dagen idag är förstås också mycket, mycket välkomna!