Inspirationslistorna igen

Två trådändars lilla asymmetriska kofta, stickad av Ann-Christin.
Förra måndagen träffade jag massor av underbara hjälpstickningsvänner i Örtagårdskyrkan i Arboga. Britt och de andra i Värma en liten-gruppen (ja, den är uppkallad efter en bok!) där hade bjudit dit grupper från Västerfärnebo och ett par platser till och gjort så fint med utställning och fika. Delar av Värma en liten-gruppen är i Lettland med en leverans den här helgen — de har försett nyfödda med startpaket länge och har kontakt med församlingar som förmedlar hjälp både i Riga och på ett par andra ställen. Hoppas att allt går bra för er, Britt och ni andra!
Först tänkte jag att jag bara skulle skicka inspiratonslistorna-listan så att alla som var med kan få den, men så kom jag på att det ju har tillkommit nya listor sedan jag gjorde den. Så här är en ny version!
Rätstickat (modeller för både barn och vuxna)
Sockor på två stickor 
Uppifrån och ner (koftor, tröjor, västar och slipovrar) 
Stickade västar 
Stickade filtar 
Stickade mössor, hjälmar och hättor till nyfödda 
Stickade koftor och tröjor till nyfödda 
Virkade filtar 
Mössor i vuxenstorlek
Halvvantar
Beskrivningar som jag har gjort åt Järbo Garn och här på bloggen sedan den öppnades (en nästan helt aktuell lista) 
Och så förstås: 
Adresser till organisationer som gärna tar emot (den här listan innehåller bara insamlingar som är igång i stort sett hela tiden — tipsa gärna om fler! Några nya har lagts till de senaste månaderna)
Och så en annan sorts inspiration:
Bättre garnsamvete — ekologiska och Fairtrade-certifierade garner

Vinterpromenadsmössan, stickad i reflexgarn på diagonalen.
Tack alla ni som var med på eftermiddagen i Arboga — det var så roligt och inspirerande att träffa er! Tack särskilt till er som stannade och berättade om ert språkcafé efteråt!