Tävling: vinn garn till Kämparkoftan!

Jo, det är sant: Astrid på Sandnes Garn skickade med tolv nystan extra av Tweed-garnet, så jag kan ge bort två i vardera färgen till tre av er som vill sticka Kämparkoftan!

Garnet räcker till en kofta, och det blir ungefär ett halvt nystan av färg 1 (svart här) och mer än ett halvt nystan av färg 2 (grått här) över — kanske till en mössa?
50 gram per nystan innebär att ett vinnarpaket är ungefär 600 meter garn. Det består av 40% babyalpacka, 32% viskos, 20% polyamid och 8% merinoull.

En vinnare får färgkombinationen 1100 och 2554.

En annan får 1100 och 1087. Solljuset här gör att de ser mer lika ut än vad de är — den ena nyansen är mörkgrå och den andra är svart.

Och en tredje får 1087 och 2554.
Att tävla är lika enkelt som vanligt: skriv i något av de båda kommentarfälten — och den här gången vill jag gärna ha en länk till vars och ens favoritbeskrivning till en kofta. Gärna i barnstorlek/ar/, och naturligtvis gärna ganska enkel eftersom det är sådana modeller som många av oss letar efter (men råkar din favorit vara intrikat så låt oss för all del se den också!). Det gör inget alls om samma kofta dyker upp flera gånger.
Eftersom jag snart reser bort och gärna vill pytsa iväg vinnarpaketen innan dess stänger tävlingen på fredag vid midnatt, och på lördag får en slumpgenerator dra tre vinnare som jag hör av mig till för att få adresser. Det borde bli bra eller hur?
(Och skulle ni vilja sticka något annat av Tweed-garnet så har jag inga synpunkter alls på det.)