Armband från Loki

Hoppas ni som jag att årets julklapp inte ska bli den där robotdammsugaren?

Birgitta i Loki visade armband häromdagen — armband som görs ett och ett, på beställning, av konsthantverkarna i kvinnogruppen ANA i Loki. Man kan beställa dem med namn (inte för långa) eller ord på — fred, tillit, glad, du, saknad, snart …?

Det är enkelt att beställa: armbanden kostar 50 kronor styck plus porto (jag förstår inte hur de kan kosta så lite, men Birgitta har räknat ut det), och man skickar sitt önskenamn eller önskeord tillsammans med önskemål om färger till birgitta.arnlund[at]gmail.com senast nästa vecka.

Sedan får man ett kontonummer att sätta in betalningen på, och så är det bara att vänta på armbandet. Som man kan beställa åt sig själv, men som blir en extra bra julklapp.

Naturligtvis kan man samtidigt sätta in en extra gåva till det arbete som Birgitta och hennes medarbetare gör i Loki, till exempel till ANA-gruppen som gör armbanden, till matpaketen som plockas ihop och levereras till barnfamiljer där barnen är undernärda, till skolan, till syverkstaden … Vill du hitta ett särskilt ändamål som passar den som du vill ge julklappen till, skriv till Birgitta, så kan ni säkert komma överens om något!