En tjuvtitt på Garnglädje

Nu med provläsningssidor.
Nu med provläsningssidor.

I tisdags kväll skickade formgivar-Maria en massa material till repro-Henrik. Om inget hakar upp sig innebär det att Garnglädje kan åka till tryckeriet den här veckan. Hurra, hurra, hurra! Ni anar inte — eller kanske anar ni — hur mycket korrekturarbete det kan vara i en bok full av stick- och virkbeskrivningar. Jag hoppas och hoppas och hoppas att det inte ska vara några stora fel kvar i den nu. Och jag är så tacksam över alla tålmodiga och vänliga teststickare som har stickat och virkat och hört av sig med förbättringsförslag och korrigeringar. Utan er hade det aldrig gått!

Nu har Maria gjort en liten provläsnings-PDF så att alla ni som är nyfikna på vad det blev av det hela kan bläddra. Jag gissar att en del av er kommer att jubla över att en av de beskrivningar som finns med i den är Knappmakerskans Elis-kofta som ni har sett i så många olika varianter här de senaste veckorna. Nu kan alltså alla som vill sticka den redan i sommar!

Min kollega Marita, man skulle kunna kalla henne säljar-Marita men ett mer passande namn vore ordnar-allt-Marita, hälsar att det kommer att gå bra att förhandsbeställa boken från och med den första augusti. Jag ska påminna om det när det är dags.

Ha så kul nu: provläs Garnglädje

4 reaktioner på ”En tjuvtitt på Garnglädje”

  1. Carol Thuresson

    Underbara, underbara Anna och dina medarbetare… TACK för ytterligare en guldgruva att gräva djupt i och dela ut till dem som inte har så mycket egen värme!
    Guds frid till er nu efter denna bråda tid medan vi laddar stickorna med färg och kärlek!
    Kram!!!

  2. Kerstin Persson

    Vilka ljuvliga pussgurkor till fotomodeller!!! Vad jag längtar efter boken. Tack för ert otroliga arbete.
    Med vänlig hälsning Kerstin i Söderala

  3. Kerstin Carlsson

    Jag längtar tills jag håller denna fina bok i min hand. Dessa böcker är mina mest lästa. Och jag läser mycket……

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.