Jättemånga hjärtan!

En låda full med kärlek och chanser till ett bra liv! Foto: Louise Nordlund, Erikshjälpen
En låda full med kärlek och chanser till ett bra liv! Foto: Louise Nordlund, Erikshjälpen

Idag har det kommit en bild och en hälsning från Erikshjälpen. Jag skyndar mig att skicka dem vidare:

Här är en bild på den skörd av fina hjärtan som hittills kommit in till kontoret, ihop med en rad fina kort och brev.

Hela 674 hjärtan har kommit in, och vi har ännu två veckor på oss innan vi börjar paketera inför försäljningen!

Givetvis hoppas vi få in ännu fler, för att alla som önskar ska kunna få köpa fina julhjärtan att ge bort inför julen, och för att vi ska kunna hjälpa ännu fler barn.

Erikshjälpen arbetar för barns skydd i flera länder och med flera olika samarbetspartners. En av de platser som kommer att få del av julhjärtanskampanjens pengar är soptippen Bhalswa utanför New Delhi i Indien, och jag tror att jag har nämnt ett projekt i Kambodja också — men idag fick jag dessutom reda på att ett projekt i Moldavien finns med i julinsamlingen. Moldavien kallas ofta Europas fattigaste land, och många flickor därifrån säljs till trafficking och hamnar i en rad andra europeiska länder utan att ha en chans att bli fria. Det känns helt fantastiskt bra att våra hjärtan kan vara med och stötta dem så att de kan stanna i sitt hemland (det gäller att stötta både dem och deras familjer — ofta är det föräldrarna som luras att sälja dem) och få en chans till en bra framtid där!

Mer om Moldavien kommer senare i veckan. Fortsätt virka nu — varje hjärta betyder ju 50 kronor till insamlingen, och dessutom glädje till någon som får det som julhälsning! Beskrivning och mer information finns här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.