En superenkel idé

Igår såg jag något så bra:

SOMMARREA!

Det är sommarrea överallt. Köp några stora herrkalsonger och strumpor också när du ändå handlar kläder och lämna in eller skicka till Diakonicentralen Ugglan, Råbygatan 18, 223 61 Lund. De är jättebra på att distribuera till dem som behöver!

Ring RIA/Hela människan/diakonicentralen/räddningsmissionen/stadsmissionen/vad du har i närmaste stad och fråga om de också behöver. Passa på att handla lite nästa gång du ändå är ute. Eller klicka lite extra när du ändå beställer från någon postorderfirma. Lämna in eller posta. Hurra vad enkelt!

Har du stickat strumpor/mössa/halsduk/vantar i herrstorlek så passa på att lämna in dem också. Det blir ju antagligen vinter igen om mindre än ett halvår.

Tack Marta för tipset!

2 reaktioner på ”En superenkel idé”

  1. Igår såg jag att Lindex hade billiga bebiskläder på REA. 40 spänn för en liten söt body eller byxor till nyfödd. Trosor och strumpor på REA (TAG 2 BETALA FÖR 1). Då kan man ju bunkra upp inför nästa insamling eller göra bebispaket. Jag tipsar också om IKEAs tvättlappar (finns på barnavd.) tio st för nästan inga pengar. Också bra till bebispaket.

    Svar till Jessica:
    Ja! Så gör vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.