Sticka och skicka — lite mer

Låna gärna symbolen till blogg eller Facebook och länka hit!

Roligt att så många redan har bestämt sig för att vara med på Sticka och skicka!

Zarah skriver:

I fredags var jag på bokmässan och hittade den söta lilla stickboken Värma en liten. Tänkte att det blir fint då jag älskar att sticka och virka och dessutom går och bär på en liten som beräknas komma till världen i januari.

Kollade inte så jättenoga i boken där utan köpte den och började läsa på spårvagnen hem. Tänk, den var ju så mycket finare än vad jag först trodde! Bestämde mig genast för att börja sticka och virka till något välgörenhetsprojekt och har nu på morgonen även involverat mina kollegor i detta eftersom vi tillsammans brukar har pysselkvällar. Satt sedan och googlade runt lite för att se vilka stick- och virkprojekt man skulle kunna delta i och snubblade över denna sida! Som sedan visar höra samman med boken som jag köpte i fredags! Cirkeln är sluten! Räkna med min hjälp!

Soili skriver:

Jag är med så klart. Har informerat och länkat i mina båda bloggar.
Jag minskar ner mina planerade julklappsstickningar.
Det här känns viktigare. Min familj vet hur jag tänker … så dom har inget emot din idé.

Britta skriver:

Vad bra! Jag stickade och skickade till projektet i Kongo förra sommaren. Och nu kan jag vara med igen … Tusen tack att ni ordnar med sådana här insamlingar!

Här kan man läsa om en grupp som redan är igång (medlemmarna har gjort babypaket till Erikshjälpen i många år). Och här kan alla som vill visa bilder på färdiga plagg och vinna presentkort!

Maja (inte Husmorsskolan-Maja, en annan) frågar om det går bra att skicka virkade plagg. Klockarbarn frågar om man får sy. Svaret på båda frågorna är: självklart! Här är en liten lista på vad Erikshjälpens babypaket brukar innehålla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.