Redan igång

Igång!

Igårkväll tänkte jag att jag skulle se om någon hade satt igång med Sticka och skicka än.

Och svaret är: ja!

Annettan virkar en hexagonkofta som har kommit mer än halvvägs. Mona har satt igång med en nyföddtröja utan beskrivning. Och Nora som är tretton år hade just blivit klar med en virkad filt när hon läste om insamlingen och bestämde sig genast för att skicka den. Fantastiskt fint eller hur?

En stickerska från Arvika hade ringt till min kollega Else-Marie och bett att få en affisch som hon skulle kunna sätta upp lite här och var. Det kanske fler vill göra? Här är ett väldigt enkelt men förhoppningsvis funktionellt A4-blad: Sticka och skicka-affisch

3 reaktioner på ”Redan igång”

  1. Hej, jag har en liten femtimmarskofta färdig och håller på med en 3,5 timmars väst, försöker hinna med ngr saker till innan jag åker till Sverige i mitten på november och postar dem där. Det är första gången jag är med i en ”stickkampanj” och först gången jag gett mig på 5timmarskoftan! Vilket fiffigt mönster,jätteroligt att sticka! postar på min blogg när jag hunnit ta bilder av mina alster!
    ps var kan jag få tag i värma liten böckerna i Stockholm?ds
    Hälsningar från Wien
    Karin-Ida

    Svar till Karin-Ida:
    Välkommen med i Sticka och skicka-arbetet, och välkommen hem till Sverige! Jag ska höra med en av våra säljare vilka bokhandlare i Stockholm som har tagit hem Värma-böckerna. Gissar på Drottninggatans, men de finns säkert på fler ställen.

  2. Jag skickar mitt sista paket till Sukutainsamlingen i morgon söndag. Foto finns på bloggen. Är även igång med stickandet av mössor till Sticka och Skicka. Kul kul kul att det kom en ny insamling så snabbt.
    Nu tar vi nya tag!

    Svar till Bibbi:
    Vilken otrolig flit! Hurra för dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.