Mer än 75 mössor till Nepal!

Linda stickar mössor och syr babyskjortor.

En ny hälsning från Eva igår eftermiddag:

Fick idag tre kartonger med mössor, och nu har jag minst 75 stycken här hemma.

Jag håller reda på alla namn på er som skickar men tror att två rosa mössor kom utan namn. Om du ser som stickat dessa läser detta kan du väl skriva i bloggen vem du är.

Ska så småningom hem till kollegan med alla fina färgglada mössor och se om allt går att få med. Spännande.

Synd man inte får vara med när de ska delas ut. Men jag ska be om några foton så vi kan få se de fina mössorna på små huvuden i en helt annan del av världen.

Det handlar om mössorna till Nepal såklart — och jag måste ju säga att ni är helt otroliga! När jag la ut Evas första Nepal-hälsning hade jag faktiskt ingen tanke på en insamling. Och så har det på bara lite mer än en månad blivit såhär mycket! Dessutom vet jag att flera, till exempel Tina, väntar så länge som möjligt med att skicka sina paket för att hinna med att sticka mer …

15 reaktioner på ”Mer än 75 mössor till Nepal!”

  1. Så underbart! Det värmer i hjärtat att så många hjälper till! Jag har en mössa klar och hoppas bli färdig med en till nu under helgen.

    //Henrietta

  2. Louise Alerfors

    Jag har fyra mössor klara för avfärd men vill hinna få med några till då jag upptäckte att allihop var i rosa och lila. Det är så roligt att få vara med!

  3. Hos mig ligger det ca 30 mössor klara. Imorgon ska vi sy trikåmössor på jobbet. Jag jobbar på en förskola och på ”min” avdelning är barnen 4-5 år. Min kollega tyckte att barnen skulle få vara med att klippa och sy och mössorna görs av gamla T-shirtar. 🙂

  4. Jag är så tacksam för svaret. Det är alltid intressant att veta. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket. Det kan man ju bara se här.
    Jag har skickat iväg mina Yemenvästar till er och jag hoppas de ska komma till nytta. De är roliga och lätta att göra och passar fint att pilla med framför tvn.
    Är det ofta insamlingar till olika ändamål här?
    Jag har under livets gång arbetat med en mängd olika ideella saker. Men att få sticka och virka till behövande var nytt för mig. Då får jag ju förena nytta med nöje. Det känns toppen.

  5. Carol Thuresson

    Bibbi! Läs gärna ”Hälsning från Gammbia” här på bloggen. Där kan du säkert också vara med och förgylla med nöjsam nytta! 🙂

  6. Hej!

    Skickade 5 nystickade mössor idag, så de borde finnas på plats i morgon. Hoppas såå att de hinner fram i tid! Tack för allt engagemang!!

    PS Går det att skicka per post till Tansen?

  7. HEJ igen det går var roligt att sticka små mössor. Blir med någon mer insamling med mössor. Det var så lagom stort att sticka. Är för tillfället sängliggande och det gick så bra att sticka just dessa små mössor.roligt att vara med och hjälpa till. Jag stickar några till. Ebet

  8. Hej på er alla!
    Jag gjorde en demokratisk dragning bland alla namn (som stickat, virkat och sytt) idag och den lilla ”handarbetsväskan” skall

    Jenny Zaar, Måbärsstigen 56, 16565 Hässelby få.

    Hoppas du som hade tillverkat den ombesörjer att Jenny får väskan

  9. Drog ett namn bland alla som sänt in så fina små kläder till Nepal.
    Vann gjorde: Jenny Zaar, Måbärsstigen 56, 16565 Hässelby
    Hoppas det går at ordna så Jenny får den lilla handarbetsväskan

  10. Drog ett namn bland alla som sänt in så fina små kläder till Nepal.
    Vann gjorde: Jenny Zaar, Måbärsstigen 56, 16565 Hässelby
    Hoppas det går att ordna så Jenny får den lilla handarbetsväskan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.