Kyrkkaffeföredrag i Brämhult 25 september

Med i Brämhult.

Brämhult är ju ett favoritställe. Jag har bara varit där en gång, men nu ska jag dit igen! Tisdagen den 25 september klockan 18.30 är alla välkomna till församlingshemmet där jag har lovat att berätta om Kyrkkaffe, Påtår och Kärlek, nål och tråd, och jag tror minsann att vi sa Fester med rester också.

Brämhult ligger i Borås som ligger nära allt möjligt, så kom! Min erfarenhet säger mig att fikat kommer att vara något utöver det vanliga, och sannolikt sällskapet också, särskilt om Ella och Asta kommer.

Bokhandeln Ord & Ton lovar att se till så att alla som vill kan få köpa en eller flera böcker.

(Någon som ordnar hur det kan vara så många föredrag på en gång? Egentligen har Libris och jag kommit överens om att ett i månaden är lagom om det inte ska konkurrera alltför mycket med det dagliga redaktörsarbetet. Nu i höst har det hopat sig lite ändå, för föredrag som det har pratats om länge måste ju bli av någon gång. Och sanningen är ju att jag gör de flesta på vad man skulle kunna kalla min fritid. Och det är väldigt roligt att träffa alla vänliga människor som arrangerar och kommer för att fika och lyssna!)

3 reaktioner på ”Kyrkkaffeföredrag i Brämhult 25 september”

  1. Skulle så gärna vilja komma dit -min fd bostadsort i hela 13 år. Hälsa till Lotta Backman ( Min ena mamma hette Rut) om hon skulle dyka upp! Vi bodde grannar i Borås 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.