Skriv och berätta

Du som stickar och/eller virkar och/eller syr till Värma liten-insamlingen: tidningen Dagen vill gärna presentera dig för sina webläsare för att sprida inspiration till fler. Roligt eller hur?

Gör såhär:

Ta några bilder av det du arbetar med just nu eller färdiga saker. Be gärna någon att fotografera dig i aktion också! Är du med i någon grupp, så försök ordna en bild av er.

Fundera lite på hur det kommer sig att du vill vara med och hjälpa till, hur ditt handarbetsintresse började, vad som är roligast, vad du hoppas att det ska bli av det du skickar in … Är du med i en grupp kan du berätta om er och om vad gruppen betyder för dig, eller också kan ni berätta tillsammans.

Skriv ner det, läs igenom och klicka här. Välj ”artikel” och följ instruktionerna.

Tusen tack på förhand för att du är med och får fler att upptäcka barnen på Panzisjukhuset och hur underbart det är att få vara med och hjälpa dem!

2 reaktioner på ”Skriv och berätta”

  1. Kul idé! Det ska jag gärna fundera på i helgen.
    (Och nej, jag ”passar” inte denna bloggen! Men tydligen är vi ”på” ung samma tider så jag lyckas se snabbt:))
    Jag köpte 4 fleecefiltar till idag, så nu ska klippas hjärtan till 16. Kan nog inte hitta fotograf, men lite bilder hur de kommer till och kanske var kan det nog bli.
    Och jo, det blir några mössor och nå’n väst o så också, men filtarna lär bli flest. (Passar mina leder som inte stickar lika raskt som förr bra.) Har också fått erbjudande om tyger, men de kommer med ”Amerika-främmat” (bloggvän jag aldrig mött förut!) i september så de får väl PMU se senare.
    Ska bara, trots längd, tillägga att jag tycker detta är väldigt roligt! Så härligt med projekt som ger mig glädje att göra och så dessutom förhoppningsvis kan glädja andra!
    Allt gott!

    Svar till Eva:
    O ja, vi som arbetar med insamlingen blir glada redan nu, och glädjen kommer att bli ännu större när filtarna kommer fram!
    Jag kan lägga ut din önskan om nya applikationstyger i ett inlägg på bloggen om du vill. Är bomullstyg OK? Några särskilda färger eller mönster du längtar efter?

  2. Ja, jag hade en fotograf här för bortåt en månad sen, men några bilder fick jag aldrig se 🙁 Nåja, de kommer säkert snart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.