Hurra hurra!

Stickcafé och släppfest på Din Bok. Foto: Anita Blomberg

Den här veckan ska det hända några viktiga saker:

Alla som är med i Värma en liten och Restvärme ska få tackbrev och paket med posten. Ja, utom de som var på släppfesten i torsdags och fick sina exemplar där, förstås. Det blir många påsar att sätta adressetiketter på. Ett kärt besvär!

Vinnarna i garnutlottningen ska få sina garnpaket med ullgarn från Stinas Ull & Skinn i Odensvi nära Viby. Min ytterst opartiske och tekniskt begåvade kollega David drog vinnarna: Madeleine Rösliden och Sussi Ulander. Grattis! Skicka era adresser till anna.braw[at]libris.se så fort ni bara kan. Och tack alla ni andra som deltog i utlottningen för er entusiasm och era glada tillrop!

(Gundla skickade förresten ett slags liten stickdevis som man nästan skulle vilja brodera i korsstygn:

”Tröst för garnsamlare: garn är billigare och roligare än psykoterapi. Garn tillfredställer din längtan efter skönhet och inspiration åtminstone fyra gånger: när du köper det, när du tittar på det, när du stickar eller virkar av det och när du använder den fantastiska sak det blev till sist!”)

Och så ska vi fortsätta med matlagningen och fotograferingen till Fester med rester. Förra veckans överraskningssuccé, de chokladdoppade apelsinskalen, har redan produktutvecklats av min kreativa kollega Marita som meddelar att chokladdoppade limeskal också är gott men att inget slår de chokladdoppade citronskalen. (Gå nu inte åstad och doppa skal bara sådär — vänta på receptet! Lite pyssel krävs.)

1 reaktion på ”Hurra hurra!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.