Godegårdsgott

Godegårdsgott i repris, med Tillsammansmat-stekspade.

Det kom ett trevligt litet brev:

Hej Anna!

Har just läst på Kyrkkaffebloggen från den 14 februari och blev väldigt intresserad av boken Godegårdsgott. Som mat- och bakglad är jag lycklig ägare till alla böckerna i Kyrkkaffeserien och skaffar mig gärna kokböcker, där jag kan bidraga till församlingars olika ändamål. Jag undrar därför till vem jag vänder mig, för att kunna köpa Godegårdsgott. Mitt ”hjärtevarma” tack på förhand!
Med varm hälsning,
Birgitta

Det svarar Kyrkkafferedaktören förstås gärna på: Godegårds baptistförsamling presenterar sig på Kyrktorget, och där finns också en e-postadress till pastorn Per-Anders (som är pastor där och i Zinkgruvan — det var därför jag fick boken i Zinkgruvan). Skriv till honom och be att få beställa så tror jag att han blir glad och ordnar det direkt!

Det finns ju många församlingar som har gjort egna receptböcker. Vi kanske kan presentera fler här på Kyrkkaffebloggen? Skriv och berätta så sätter vi igång!

1 reaktion på ”Godegårdsgott”

  1. Det var en bra idé med stickhjälpen! Ska dock avvakta lite, man kanske får egna barn inom en överskådlig framtid 🙂 Till den gräddvita koftan använde jag ett garn från nån billighetsaffär, minns inte riktigt vad det hette..Men det var riktigt tjockt och väldigt svårt att få plats med alla maskor på stickorna! Som du sa gick det väldigt mycket snabbare med kofta två och tre, då hade jag fått in rätta knycken (som Tjorven hade sagt..)!

    /Lillstrumpan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.