Det behövs mer

Lite poppis.

För några dagar sedan såg jag på Libris intranät att en ny tryckning av Bästa bullarna hade anlänt till vårt lager i Falun. Sådant gör mig alltid glad, för det innebär att den förra tryckningen måste ha tagit slut, och det innebär sannolikt att många bakar och bjuder!

Häromdagen kom det ett meddelande från vår faktor: vi måste trycka om den igen. Och Saliga soppor, en av syskonböckerna i det som vi brukar kalla Lilla Kyrkkaffe-serien, också. Det beror på att en stor återförsäljare har gjort stora beställningar. Om några veckor kommer långtradarna och lastar av de nya pallarna.

Så vi jublar lite igen! Mer bullar åt Sverige! (Och mer salighet och mer soppa också!)

2 reaktioner på ”Det behövs mer”

  1. Jag har just kompletterat min boksamling. Får hem ett paket i veckan som innehåller: Bästa bullarna, Blixtkakor, Mat i långpanna samt Långpannans lov. 😀

    Svar till Anki:
    O vad det kommer att dofta gott i ditt kök!

  2. Jag köpte alla i hela serien förra vintern/hösten i Ullared/G-kås. Dem hade alla i hela serien där, för ett jättebra pris! Hoppas att de köper in flera stora ordrar av er! Roligt att köpa och ge bort! Kanon bra böcker- MVh Märta

    Svar till Märta:
    Jag har faktiskt fått en bild av den där hyllan där de stod på rad. Festligt! Och roligt att höra att de blir bra som presenter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.